torsdag 7 oktober 2010

Idag...

...ska jag försöka slutföra några
påbörjade projekt!Överallt i min
verkstad finns något nytt på gång!
Känner mej väldigt ostrukturerad...
Kuddar & mössor på en hylla,
glas & smycken på en annan...
osv.osv.osv.....
NU MÅSTE JAG SKÄRPA MEJ!
Nuuuu!

5 kommentarer:

  1. Vaddå skärpa dig? Jag tycker att det är bra att ha en massa projekt; det kan bli något annat av vissa innan man tar tag i dom igen

    SvaraRadera
  2. Haha...jaaa...det har du helt rätt i!!! Men lite panik får jag när jag har FÖR MÅNGA ofärdiga projekt....vart ska jag vara...snart får jag inte plats med mej själv! Men visst är det kul att hitta något man påbörjade för länge sedan! Plötsligt ser man något man inte såg förut!Ähh...det är bara att erkänna...jag kan inte skärpa mej...eller...vill jag inte?
    Eller...

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig kväll vi hade på Almamia i torsdags. Lättsam och trevlig underhållning, varm och avslappnad stämning och fantastiskt gott fika. Hoppas på fler torsdagar med "Öppen scen". Bilderna jag tog blev ganska bra, filmerna sådär. Var rädd om din "gamla skräpkamera" för det du filmat har ju jättebra ljudkvalite och skärpa. Jag kommer in någon dag så kan du få bilderna och filmsnuttarna, för de var ganska roliga ändå.

    Kram från Nina

    SvaraRadera
  4. Ja, visst var det mysigt! Va snällt om jag kan få lite bilder...tokigt att mina batt. var slut! Helt otroligt att kameran funkar som den gör, du såg ju hur mycket den varit med om!
    See you! Kramis!

    SvaraRadera
  5. Tack för en trevlig lunchträff idag. Mycket intressant och höra dig berätta....man får ju lite distans.
    Här kommer min bloggadress
    http://pieceofpearl.blogspot.com/

    Kommer gärna på ett nytt besök och får lite kreativ inspiration.....

    Kram
    Nina

    SvaraRadera